Keto_Haqan Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Başarı Puanı : 4 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 20/10/10 Yaş : 34 Nerden : Bende BiLmiyom Nerden? Ruh Hali : Öğrenmek İstediği Diller :
| Konu: GÜnlük Çalışma Programında Yardım Perş. 21 Ekim 2010 - 4:40 | |
| Arkadaşlar ben evde almanca çalışmak istiyorum çok az biliyorum 2 3kelime bi ara heveslenmiş ama şimdi ders olarak görecem nasıl geliştirebilirim günlük nasıl çalışmalıyım yardımcı olabilirmisiniz | |
|
Ali Çakır Dilkolik Kurucusu
Mesaj Sayısı : 580 Başarı Puanı : 1212 Rep Gücü : 42 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 44 Nerden : Malatya Ruh Hali :
| Konu: Geri: GÜnlük Çalışma Programında Yardım Perş. 21 Ekim 2010 - 9:24 | |
| - Keto_Haqan demiş ki:
- Arkadaşlar ben evde almanca çalışmak istiyorum çok az biliyorum 2 3kelime bi ara heveslenmiş ama şimdi ders olarak görecem nasıl geliştirebilirim günlük nasıl çalışmalıyım yardımcı olabilirmisiniz
Evde çalışacaksanız, kendinize bir gramer kitabı alın, takıldığınız konuları çalışın yada önce gramer kitabından gerekli alt yapınızı oluşturun, daha sonra ise basit şeyler okuyarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu amaçla forumda bulunan almanca videolarından, derslerinden ve okuma parçalarından da yararlanabilirsiniz. Takıldığınız konuları yine forumdan sorabilirsiniz. İyi çalışmalar... | |
|
Keto_Haqan Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Başarı Puanı : 4 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 20/10/10 Yaş : 34 Nerden : Bende BiLmiyom Nerden? Ruh Hali : Öğrenmek İstediği Diller :
| |