Dilkolik - Yabancı Dil Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin Eğitim ve Yabancı Dil Portalı

PortalAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

AB Teknik Çeviri Hizmetleri

YazarMesaj
abceviri
Yeni Üye
Yeni Üye
abceviri

Mesaj Sayısı : 1 Başarı Puanı : 3 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 03/08/11

AB Teknik Çeviri Hizmetleri Empty
MesajKonu: AB Teknik Çeviri Hizmetleri   AB Teknik Çeviri Hizmetleri Puce-p11Çarş. 3 Ağus. 2011 - 15:02

AB Çeviri Hizmetleri olarak, teknik çevirilerinizde taşıdığımız sorumluluğun farkında olduğumuzdan, tercüme edilecek dökumanlarınızın çevirisi, alanınızda uzmanlığını kanıtlamış, alanınızın terminolojisine hakim çevirmenler tarafından yapılmaktadır.

AB Çeviri Hizmetleri, çok çeşitli mühendislik dallarında İngilizce, Türkçe ve diğer yaygın dillerde bireysel ve kurumsal müşterilere yönelik çeviri hizmetleri vermektedir. Lisan bilgisinin yanında teknik bilgi ve donanım da gerektiren; otomotiv, makina, otomasyon, raylı taşıtlar, kimya, imalat, çevre, üretim sektörleri ile ilgili teknik şartname, kılavuz, konferans bildirileri gibi teknik yayınların çevirileri yapılmaktadır.

Mühendislik, sanayi, telekomünikasyon, otomotiv, hidrolik, optik, enerji, tarım, gıda, denizcilik, yazılım ve bilgisayar, elektrik, genel elektronik, iletişim cihazları, kimya, inşaat, mimarlık, çeşitli üretim makineleri, bakım araçları, zirai araçlar ve her tür makine ile ilgili, Kullanım kılavuzları, Bakım kılavuzları, Katalog, Teknik şartname, Servis kılavuzları, Uzman raporları, Teknik bültenler, Eğitim kılavuzları ve Mühendislik çevirileri gibi tüm bireysel veya kurumsal çeviri ihtiyaçlarınız mühendislik kökenli uzmanlarımız tarafından karşılanmaktadır.

AB Teknik Çeviri Hizmetleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» LinguaAA Dil Hizmetleri
» Bir ceviri ricası..
» İngilizce çeviri
» Almanca çeviri lazım
» Yunanca ceviri ricası..