Dilkolik - Yabancı Dil Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin Eğitim ve Yabancı Dil Portalı

PortalAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

MEB, kopyaya karşı çalışma yapıyor

YazarMesaj
Dilkolik
Dilkolik Yöneticisi
Dilkolik Yöneticisi
Dilkolik

Mesaj Sayısı : 1097 Başarı Puanı : 3263 Rep Gücü : 16 Kayıt tarihi : 10/08/09 Yaş : 15 Nerden : Dilkolik Ruh Hali : 29 Bidiği Diller :
  • Türkçe
  • İngilizce
Öğrenmek İstediği Diller :
  • Japonca

MEB, kopyaya karşı çalışma yapıyor Empty
MesajKonu: MEB, kopyaya karşı çalışma yapıyor   MEB, kopyaya karşı çalışma yapıyor Puce-p11Cuma 14 Ocak 2011 - 23:33

CHP İzmir Milletvekili Selçuk Ayhan’ın soru önergesini yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, kopyaya karşı sınav güvenliğine yönelik yatırımlar için çalışma başlatıldığını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, CHP İzmir Milletvekili Selçuk Ayhan’ın, “ÖSYM sınavlarındaki hata” iddialarına ilişkin soru önergesini yanıtladı.

ÖSYM’nin, gelişen teknolojinin de kullanıldığı kopya olaylarına karşı etkin tedbirleri kurumlarla birlikte aldığını vurgulayan Milli Eğitim Bakanı, teknolojik imkanların da kullanıldığı sınav güvenliğine yönelik yatırımlar için çalışmaların sürdürüldüğünü vurguladı.

Milli Eğitim Bakanı, ÖSYM’nin yeniden yapılanması ve yürüttüğü hizmetlerin gerektirdiği nitelikli insan gücünün teminini sağlayacak kanun tasarısının hazırlanarak ilgili kurumlara sevk edildiğini söyledi.

-ÖSYM VE YÖK’E İSTANBUL VE İZMİR’DE BİNA VERİLECEK-

ÖSYM’nin Ankara dışında ihtiyaç duyulan diğer illerde de teşkilatlanması amacıyla gereken yasal çerçevenin söz konusu kanun tasarısı içerisinde yer aldığını belirten Bakan Çubukçu, “Ayrıca, İstanbul ve İzmir’de bulunan binaların YÖK ve ÖSYM’nin kullanımına hazır hale getirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiği beyan edilmektedir” dedi.

ANKA
http://www.dilkolik.org/

MEB, kopyaya karşı çalışma yapıyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ÖSYM, kopyaya karşı sessiz mi kaldı?
» Mağdur Öğretmenler 15 Ocak'da Eylem Yapıyor
» Sınavın formülü: ‘Sabır kararlılık ve çalışma’
» ÖSYM, kopyaya fren için cep telefonu sesini ‘baz’dan kısmak istedi
» Kötü karneye karşı velilere uyarı!