martiler Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Başarı Puanı : 3 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 19/05/10
| Konu: Uygun fiyatla, bire bir İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce çeviri Çarş. 19 Mayıs 2010 - 2:19 | |
| Şu anda Alternatif Yayıncılıkta freelance olarak yazılı çeviri görevime devam ediyorum. Ayrıca kayıtlı olduğum bürolar: AİM Danışmanlık, Arel Tercüme, Güven Çeviri Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ltd.Şti, Atak Tercüme &Teknoloji &Yayıncılık, Dijital Tercüme, Expert Tercüme, Hedef Tercüme ve Büro hizmetleri, Irmak Tercüme, İsis Tercüme, Master Çeviri, Prestij Çeviri, Renas Translation Services, Şahin Tercüme, Yamaç Tercüme ve Zulloch Ltd. Uzmanlık alanım, İktisat mezunu olduğum için ekonomi ve finans. Çeviri işine başladığımdan beri, sürekli olarak teknik tercüme yapıyorum. İngilizce-Türkçe ve Türkçe- İngilizce tüm çevirilerinizi yapabilirim. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
gurdal Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Başarı Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 14/03/11
| Konu: Geri: Uygun fiyatla, bire bir İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce çeviri Ptsi 14 Mart 2011 - 8:27 | |
| ben de aynışekilde çeviri yapmak istiyorum . fiyat konusu cok sorun değil iletişim: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|