Arkadaslar asagida verecegim mektubu ingilizce'ye çevirirseniz çok sevinirim ama çok acil,simdiden tesekkurler.
Kalbimin sesi,
Bugün bir baska özledim seni, sesini duymakla da yetinemiyorum ve günler de geçmek bilmiyor uzun bir aradan sonra tekrar birlikte olacagiz yakin bir zaman da,simdiden yüregim kipir kipir,seninle tanistigim ilk gün nasil heyecanlandiysam simdi de ayni. 4 yil içinde çok sey yasadik, çok üzdüm seni,yiprandin ama beni herzaman çok sevdin, yaşadigimiz ayrilikta bende ne ifade ettiginin farkina vardim, eskisi gibi degilim,artik degerini biliyorum ve sensiz yapamayacagimi da.
Umutlarimi yitirdigim anda yine elimden tuttun, bedenime ruh, yüregime ses oldun.Herseye ragmen sevdin beni, karsilik beklemeden, sadece sabirla. Yasattigim onca kötülüge ragmen ses etmeden aldin beni hayatina bu yüzden seni hak etmedigimi düsünüyorum çogu zaman.
Düsünüyorum da belki de Allah'in düzelmem,dogru yolu bulmam için bana lütfettigi bir hediyesin,sayende tekrar umut edebiliyorum, kopmuyorum hayattan, hayal edebiliyorum güzellikleri. Bana umut etmeyi,pes etmemeyi ve daima çabalamayi ögrettin,sana minnettarim. Hatirlayacak olursan sana bir gün çocuksun sen demistim,yanilmisim.. Asil çocuk olan benmisim ve seninle büyüyorum, bu çocugu asla birakma olur mu? Tekrar düserse bir daha yürüyemeyecek biliyorum.
Sensiz kalmak istemiyorum Umudum...