Dilkolik - Yabancı Dil Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin Eğitim ve Yabancı Dil Portalı

PortalAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu?

5 posters

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nimet Çubukçu sizce yabancı dil öğretimine önem veriyor mu?
Evet önem veriyor.
Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Poll_left16%Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Poll_right
 16% [ 4 ]
Evet önem veriyor ama gereklerini yerine getirmiyor.
Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Poll_left16%Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Poll_right
 16% [ 4 ]
Hayır önem vermiyor
Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Poll_left68%Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Poll_right
 68% [ 17 ]
Toplam Oylar : 25

Anket kapatıldı

YazarMesaj
nickyok
Almanca Öğretmeni
nickyok

Mesaj Sayısı : 324 Başarı Puanı : 839 Rep Gücü : 27 Kayıt tarihi : 01/08/09

Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Empty
MesajKonu: Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu?   Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Puce-p11Salı 16 Mart 2010 - 4:14

Arkadaşlar sizce Çubukçu yabancı dil öğretimine önem veriyor mu? Öğretmen okullarının 162. yıl dönümü kutlamaları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen salonunda şunları söylemiş :

Alıntı :
Sayıları 220`ye ulaşan Anadolu öğretmen liselerimiz, öncelikle sizleri öğretmen yetiştiren yüksek öğretim kurumlarına hazırlaması bakımından önemli. Bunun yanında öğrencilere öğretmenlik mesleğinin gerektirdiği bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandırmak, öğretmenlik mesleğini sevdirmek, dünyadaki gelişme ve değişmeleri izleyebilecek düzeyde yabancı dil öğrenilmesini sağlamak gibi amaçları bakımından çok önemli bir misyonu yerine getiriyorlar.`

Bunun dışında bazen yabancı dil ile ilgili söylemleri de olabiliyor.
http://www.dilkolik.org
esra
Dilkolik Kurucusu
Dilkolik Kurucusu
esra

Mesaj Sayısı : 320 Başarı Puanı : 622 Rep Gücü : 13 Kayıt tarihi : 17/10/09 Ruh Hali : 8 Bidiği Diller :
  • Türkçe
  • İngilizce
Öğrenmek İstediği Diller :
  • Fransızca
  • Rusça

MesajKonu: Geri: Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu?   Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Puce-p11Çarş. 17 Mart 2010 - 21:35

Bence önem vermiyor, onun tek önem verdiği okul öncesi.
liebe
Dilkolik Üyesi
Dilkolik Üyesi

Mesaj Sayısı : 88 Başarı Puanı : 246 Rep Gücü : 19 Kayıt tarihi : 18/10/09

MesajKonu: Geri: Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu?   Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Puce-p11Paz 21 Mart 2010 - 12:21

hayır önem vermiyor, yada veremiyor, fırsat bulamıyor, yada aklına gelmiyor. Eğitimin o kadar çok sorunu var ki, artık maalesef Türkiye'de eğitimden söz edemez hale geldik, bana göre durum bu. Gerçek sorunlarla uğraşmak yerine, şu kadar derslik yaptık, şu kadar bina diktik, eğitim öğretim 4 dönem olacak v.s, gibi söylemlerde bulunmak eğitim adına yapılmış bir icraat değildir. Önemli olan eğitimde kaliteyi yükseltebilmektir. Ancak maalesef eğitim kalitesi her geçen gün düşüyor.
BigBoss
Yeni Üye
Yeni Üye
BigBoss

Mesaj Sayısı : 35 Başarı Puanı : 72 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 09/03/10 Nerden : Kayıp Şehir Ruh Hali : 4 Bidiği Diller :
  • Türkçe
Öğrenmek İstediği Diller :
  • İngilizce

MesajKonu: Geri: Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu?   Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Puce-p11Cuma 26 Mart 2010 - 10:55

Eğitime ne kadar önem verdiği tartışılır.
Bazen insanlar yanlış görevlere yerleştirilebiliyor. Doktor olmak isteyen öğretmen gibi görüyorum onları =)

Not: Konu yanlış yere açılmış olmalı. Anketler bölümüne taşınmalı Wink
http://www.meta.netgoo.org
Ali Çakır
Dilkolik Kurucusu
Dilkolik Kurucusu
Ali Çakır

Mesaj Sayısı : 580 Başarı Puanı : 1212 Rep Gücü : 42 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 44 Nerden : Malatya Ruh Hali : 39

MesajKonu: Geri: Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu?   Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu? Puce-p11Cuma 26 Mart 2010 - 10:59

taşındı Wink gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler.

Acaba Çubukçu yabancı dil eğitimine önem veriyor mu?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Acaba Çeviri ve Çevirmenlik tarihe mi karışacak?
» KPSS'de tam puan alan kişiler ifade veriyor
» Çubukçu'dan Danıştay'a veryansın!
» Çubukçu: Atamaları hemen gerçekleştireceğiz
» "Bakan Çubukçu'ya suikast" ihbarı