Tel : 0 216 354 79 79 Fax : 0 216 354 79 78 Gsm : 0 506 543 82 12 E-Posta :[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Web : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sizde meslek hayat?n?za yön vermek mi istiyorsunuz? O zaman yapaca??n?z tek ?ey wwwbilkeycom.tr adresine t?klaman?z ve size özel haz?rlanm?? e?itim paketlerimizden faydalanman?zd?r
YABANCI D?L E??T?MLER? ?ngilizce -> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Almanca -> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Rusca -> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] KAR?YER E??T?MLER? Aç?kö?retim-> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ndik_acikogretim_kursu KPSS - > [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ALES-> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ki?isel Geli?im ve Kariyer -> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] MESLEK? E??T?MLER Bilgisayar ??letmenli?i -> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bilgisayarl? Muhasebe-> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] WEB Tabanl? Tasar?m Yaz?l?m -> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ?leri Excel ve Access E?itimi-> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bilgisayar Destekli Tasar?m (AUTO-CAD) -> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sedatpnk Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Başarı Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 23/12/09
Standartları inanılmaz yüksek bir eğitim kurumu,hocalar,kullanılan araç ve gereçler,sınıflar size ilk derse girdiğinizde bunların hepsini hissettiriyor.Araştırmanızı tavsiye ederim.