| yeni üye | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
tarantino Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 6 Başarı Puanı : 10 Rep Gücü : 2 Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: yeni üye C.tesi 1 Ağus. 2009 - 9:09 | |
| slm arkadaşlar yeni üye oldum kpds ye hazırlanmak istiyorum ama yabancı dil lisede gördüğüm kadar yardımcı olabilirseniz sevinirim .yapabilirmiyim bilmiyorum ama deneyeceğim öğrenmenin yaşı yok diyorlar göreceğim bu söz doğrumudur | |
|
| |
Ali Çakır Dilkolik Kurucusu
Mesaj Sayısı : 580 Başarı Puanı : 1212 Rep Gücü : 42 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 44 Nerden : Malatya Ruh Hali :
| Konu: Geri: yeni üye C.tesi 1 Ağus. 2009 - 9:10 | |
| Hoş geldin. Kesinlikle doğrudur, yapabilirsin merak etme yeterki kendine güven, her türlü yardımcı oluruz. | |
|
| |
Dilci İngilizce Öğretmeni
Mesaj Sayısı : 444 Başarı Puanı : 1159 Rep Gücü : 63 Kayıt tarihi : 29/07/09
| |
| |
tarantino Yeni Üye
| Konu: Geri: yeni üye C.tesi 1 Ağus. 2009 - 9:40 | |
| teşekkür ederim, peki ii kötü biraz ingilizcem var nasıl bir teknikle çalışmam benim açımdan daha verimli olacaktır çeşitli metodlardan inanıyorumki bana uygun olan bir tanesini bulabilirim | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üye C.tesi 1 Ağus. 2009 - 9:47 | |
| - tarantino demiş ki:
- teşekkür ederim, peki ii kötü biraz ingilizcem var
nasıl bir teknikle çalışmam benim açımdan daha verimli olacaktır çeşitli metodlardan inanıyorumki bana uygun olan bir tanesini bulabilirim Lise döneminde görülen ingilizceler malum, o yüzden en basitten başlamak lazım. Gramer kitabı ile başlaayabilirsin, zaten bir başlangıcı yapınca gerisi geliyor. İyi bir dersane ya da kurs varsa gidebilirsin de | |
|
| |
tarantino Yeni Üye
| |
| |
Mesaj Sayısı : 580 Başarı Puanı : 1212 Rep Gücü : 42 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 44 Nerden : Malatya Ruh Hali :
| Konu: Geri: yeni üye C.tesi 1 Ağus. 2009 - 9:51 | |
| sağol tarantino asıl senin gibi üyelerimizin varlığı bizi çok memnun ediyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üye C.tesi 1 Ağus. 2009 - 9:53 | |
| Teşekkürler tarantino kardeş, inşallah daha güzel forumlar ve paylaşımlar bizi bekliyor | |
|
| |
tarantino Yeni Üye
| Konu: Geri: yeni üye Paz 2 Ağus. 2009 - 0:55 | |
| peki arkadaşlar kelime dağarcığını arttırmanın pratik bi yolu varmı hem kalıcı hemde kolay olan bi metod | |
|
| |
nickyok Almanca Öğretmeni
Mesaj Sayısı : 324 Başarı Puanı : 839 Rep Gücü : 27 Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: yeni üye Paz 2 Ağus. 2009 - 10:12 | |
| - tarantino demiş ki:
- peki arkadaşlar kelime dağarcığını arttırmanın pratik bi yolu varmı hem kalıcı hemde kolay olan bi metod
Sayın tarantino bence kelime dağarcığını artırmanın en etkili yolu, dil ile iç içe olmak, bol bol kitap okumak, film izlemeye çalışmaktır, Tabi kelime yazma yöntemleri de var kimileri her ne kadar bu yöntemi övse de ben pek etkili olduğunu düşünmüyorum. Yani, okuyacaksın, okuyacaksın, okuyacaksın | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üye Paz 2 Ağus. 2009 - 10:17 | |
| - nickyok demiş ki:
- tarantino demiş ki:
- peki arkadaşlar kelime dağarcığını arttırmanın pratik bi yolu varmı hem kalıcı hemde kolay olan bi metod
Sayın tarantino bence kelime dağarcığını artırmanın en etkili yolu, dil ile iç içe olmak, bol bol kitap okumak, film izlemeye çalışmaktır, Tabi kelime yazma yöntemleri de var kimileri her ne kadar bu yöntemi övse de ben pek etkili olduğunu düşünmüyorum. Yani, okuyacaksın, okuyacaksın, okuyacaksın katılıyorum okumak kelime dağarcığını geliştirmek için etkili bir yoldur. Örneğin kelimelerin eş anlamlılarını veren bilgisayar sözlükleriyle çalışmak da çok yararlı, bir defade bir kaç kelime birden öğrenilebiliyor. Kelime öğrenme de bilgisayar sözlüklerini kullanmak az zaman harcamanıza neden olur. | |
|
| |
| yeni üye | |
|