bilkeykartal Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Başarı Puanı : 12 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: OXFORD ENGLISH HOUSE Ptsi 18 Ocak 2010 - 22:51 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]AİLE BİRLEŞİMİ KURSUNDA KAMPANYA 800 TL yerine Sadece 500 TL Bu fiyata Kitaplar dahil değildir. Kitaplar ayrıca Türk - Alman Kitabevinde temin edilir. Bir kitap için ortalam 30 TL dır.
Okutulan Kitaplar : Schritte 1, Schritte 2 ( Aile Birleşimine katılan herkese uzaklarda kalitesiz eğitimlerden ve kurs olduğu bilinmeyen yerlere gitmesin diye bu kampanyayı yaptık. Son zamanlara Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olmayan kaçak kurslar oldukça yaygın. Lütfen Dikkat edelim. ) Bu Kampanya 15 Kasım 2009 tan itibaren geçerlidir. 15 Kasım 2010 Kadar devam edilecektir. | Bilkey Eğitim Kurumlarından Bilgisayarlı Eğitime Destek Kampanyası ;
İstanbul Anadolu yakasında Gebzede, Tuzlada, Sultanbeylide, Kurtköyde, Kartalda, Maltepede, Küçükyalıda, Bostancıda, Ataşehirde, Ümraniyede, Üsküdarda, Kadıköyde ve Pendikte okuyan ve bu semtlerde ikamet eden bütün ( İlköğretim, Lise, Meslek Yüksek Okulu, Açık Öğretim ve Üniversite ) Öğrencilere "Eğitime %30 İndirim" Kampanyamız devam etmektedir.
İletişim için : 0 506 543 82 12 ve 0 216 354 79 79 Nolu telefondan detaylı bilgi alınız… | |
|