Ali Çakır Dilkolik Kurucusu
Mesaj Sayısı : 580 Başarı Puanı : 1212 Rep Gücü : 42 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 44 Nerden : Malatya Ruh Hali :
| Konu: Duden ve Langenscheidt Almanca Almanca Sözlük Perş. 30 Tem. 2009 - 20:54 | |
| Duden ve Langenscheidt Almancadan Almancaya sözlük. Sözlük ve Sözlük dosyalarını yüklediğiniz zaman, bir kelimenin Almanca anlamı, deyimleri, doğru kullanımı ve kelimenin kökeni gibi bilgiler çıkmaktadır. Duden[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]LangenscheidtAyrıca İngilizce - Almanca sözlük dosyası [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Deyimler, Doğru ve İyi Almanca, Eş Anlamlılar, Alıntılar, Kökler ve Temalar Sözlük Dosyaları : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son ali_cakir tarafından Perş. 27 Ağus. 2009 - 22:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Dilci İngilizce Öğretmeni
Mesaj Sayısı : 444 Başarı Puanı : 1159 Rep Gücü : 63 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Duden ve Langenscheidt Almanca Almanca Sözlük C.tesi 1 Ağus. 2009 - 20:05 | |
| | |
|
schokolade Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 7 Başarı Puanı : 11 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 16/06/10 Nerden : ARTVİN Ruh Hali : Bidiği Diller : Öğrenmek İstediği Diller :
| Konu: Geri: Duden ve Langenscheidt Almanca Almanca Sözlük Paz 20 Haz. 2010 - 7:46 | |
| ya indiremiyorum hata veriyor rapid de lütfen yardımcı olurmusunuzzz?? | |
|
schokolade Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 7 Başarı Puanı : 11 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 16/06/10 Nerden : ARTVİN Ruh Hali : Bidiği Diller : Öğrenmek İstediği Diller :
| Konu: Geri: Duden ve Langenscheidt Almanca Almanca Sözlük Paz 20 Haz. 2010 - 10:25 | |
| nese kendi işimi kendim hallettim | |
|