Dilkolik - Yabancı Dil Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin Eğitim ve Yabancı Dil Portalı

PortalAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Forum Kuralları

YazarMesaj
Ali Çakır
Dilkolik Kurucusu
Dilkolik Kurucusu
Ali Çakır

Mesaj Sayısı : 580 Başarı Puanı : 1212 Rep Gücü : 42 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 44 Nerden : Malatya Ruh Hali : 39

Forum Kuralları Empty
MesajKonu: Forum Kuralları   Forum Kuralları Puce-p11Salı 4 Ağus. 2009 - 23:07

FORUM KURALLARI

1. Yeni konu açmadan önce benzer konular içinde arama yapınız. Açmayı düşündüğünüz konu daha önceden açılmış olabilir.

2. Başka sitelerden aldığınız içeriklerin ve sorulan sınav sorularının kaynağını belirtiniz. Aksi takdirde mesajınız silinebilir.

3. Forumda diğer dillerde konuşmak serbesttir. Konuştuğunuz dili iyi bir şekilde konuşmaya özen gösteriniz. Örneğin ; Türkçede "merhaba, selam" yerine "mrb, slm" gibi ifadeler kullanmayınız. İngilizcede "I" yerine "i" yazmayınız.

4. Siyasi tartışmalar ve siyasi içerikler forumumuzda yasaktır. Eğitim politikaları hakkında elbetteki eleştiri yapabilir, tartışabilirsiniz, ama bu eleştiri ve tartışmaların parti tartışmasına dönmemesine lütfen özen gösteriniz.

5. Konu başlıklarını ve mesaj içeriklerini tamamen büyük harflerle yazmayınız.

6. Ödevlerin yapılmasını doğru bulmuyoruz. Ancak ödevlere yardım edilebilir. Yani üyelerimizin ödev için çaba harcamış olması gerekir. Aksi takdirde yardım edilmez.

7. Web sayfamız üzerinden başka web sayfaları hakkında kötü yazılar yazmak kesinlikle yasaktır. Bu tür mesaj ve içerikler anında silinir.

8. Uygun olmayan nicklerin kullanılması yasaktır. (küfür, siyasi v.b)

9. Forumda yazılan mesajlardan tamamen mesajı yazan üyemiz sorumludur. Yazılan mesajlardan dolayı Dilkolik Forum kesinlikle hiçbir sorumluluk kabul etmez.

10. Kurum yada kişilere küfür ve hakaret edici yazılar yazmak kesinlikle yasaktır. Bu tür mesajlar derhal silinir. Gerekli görüldüğü takdirde üye ceza alabilir.

11. Siyasi yada genel ahlak kurallarına aykırı avatar kullanımı yasaktır.

12. Üyeler kendi mesajlarını düzenleyebilir, ancak kendi mesajlarını silemezler. Eğer mesajı gönderdikten sonra silme gereği duyarsanız, lütfen yönetimle irtibata geçiniz. Bildiriminiz sonucunda yönetim uygun görürse mesajı silebilir.

13. Birden fazla üyelik almak ve her ikisini de faal olarak kullanmak yasaktır.

14. E-Posta adresi ile üye olmak yasaktır. E-Posta adresi ile kayıt olduğunuz yöneticilerimiz tarafından farkedildiği an @ ve sonraki bölüm silinir sadece ilk bölüm kalır. Bu değişiklik size yine E-Posta aracılığıyla bildirilir. Bu önlemi E-Posta adresiniz kötü niyetli kişilerin eline geçebilir diye almak zorundayız.

15. Dokuz ay boyunca sayfaya hiç giriş yapmamış ve 12 ay boyunca hiç mesaj yazmamış üyelerin üyelikleri silinir.

16. Küçümseyici, hakaret edici, başka halkları ve dilleri yada dinleri hedef alan, kışkırtıcı, aşağılayıcı avatar kullanımı, konulara bu tür içerikte mesajlar yazılması, profil yorumları kesinlikle yasaktır.

Dilkolik yönetimi bu kurallarda değişiklik ve eklemeler yapma hakkını saklı tutar. Bu kurallar esnektir ve değiştirilebilirler. Özellikle kullanıcılarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda şekillendirileceklerdir. Ayrıca her bir bölümün ek olarak kendi kuralları da olabilir.

Dilkolik Yönetimi
http://www.dilkolik.org

Forum Kuralları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Forum Kuralları
» Dilkolik Forum - Yabancı Dil Forum
» Almanca Telafuz (Okunuş) kuralları
» Yazım Kuralları (Yazım Yanlışları) (Video)
» Forum Özellikleri