Ali Çakır Dilkolik Kurucusu
Mesaj Sayısı : 580 Başarı Puanı : 1212 Rep Gücü : 42 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 44 Nerden : Malatya Ruh Hali :
| Konu: ingilizce şarkılar - ingilizcenizi geliştirmeniz için Perş. 8 Ekim 2009 - 1:21 | |
| This videos are only educational purpose Bu bölümün başlangıcınıs ise vasseile dostumun önerdiği bir şarkıyla açmak istiyorum. bu şarkı benim de hoşuma gitti Dil öğrenemenin keyfini Dilkolik Forum ile yaşayın diyorum başka da birşey demiyorum Marc Anthony - You sang to me Şarkı sözleri ve çevirisi için spoiler yazan yere tıklayın. (Alıntıdır.) - Spoiler:
Marc anthony-you sang to me I just wanted you to comfort me Sadece kendimi rahatlatmak istedim
When I called you late last night Seni dün gece geç saatte aradığımda
You see I was falling into love Gördüğün gibi, aşık oluyordum
Yes I was crashing into love Evet aşka çarpıyordum
Of all the words you said to me Bana söylediğim tüm sözlerden
About "Life," "The Truth," and "Being Free" "Hayat" "Gerçekler" ve "Özgür Olmak" hakkındaki
Yeah you sang to me Evet bana şarkı söyledin
Oh how you sang to me Oh bana nasıl şarkı söyledin
Girl I live for how you make me feel Bebek beni nasıl hissettirdiğin için yaşıyorum
So I question all this being real Bu yüzden tüm bu gerçekliği sorguluyorum
Cause I'm not afraid to love Çünkü sevmekten korkmuyorum
For the first time I'm not afraid to love İlk defa sevmekten korkmuyorum
This day seems made for you and me Bu gün sen ve ben için yaratılmış gibi görünüyor
And you show me what life needs to be Ve bana hayatın ne olması gerektiğini gösteriyorsun
Yeah you sang to me Evet bana şarkı söyledin
Oh you sang to me Oh bana şarkı söyledin
Nakarat A:
[ All the while you were in front of me Tüm bu zaman boyunca karşımdaydın
I never realized Asla farketmedim
I just can't believe I didn't see it in your eyes Bunu gözlerinde göremediğime inanamıyorum
I didn't see it Bunu görmedim
I can't believe it İnanamıyorum
Oh but I feel it Oh ama bunu hissediyorum
When you sing to me Bana şarkı söylediğinde
How I long to hear you sing Şarkı söyleyişini duymayı ne çok istiyorum
Beneath the clear blue skies Berrak ve mavi gökyüzünün altında
And I promise you Ve sana söz veriyorum
This time I'll see it in your eyes Bu kez gözlerinde onu göreceğim
I didn't see it Bunu görmedim
I can't believe it İnanamıyorum
Oh but I feel it Oh ama bunu hissediyorum
When you sing to me Bana şarkı söylediğinde ]
Just to think of you live inside of me Sadece içimde yaşadığını düşünmek için
I had no idea how this could be Bunu nasıl olabileceği hakkında hiç fikrim yoktu
Now I'm crazy for your love Şimdi aşkın için deliriyorum
Can't believe i'm crazy for your love Aşkın için delirdiğime inanamıyorum
The words you said just sang to me Söylediğin sözler bana şarkı söyledi
And you showed me where I wanna be Ve bana nerede olmak istediğimi gösterdin
You sang to me Bana şarkı söyledin
Oh you sang to me Oh bana şarkı söyledin
En son ali_cakir tarafından Salı 22 Ara. 2009 - 9:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
crazy_girl Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 5 Başarı Puanı : 7 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 18/10/09
| Konu: Geri: ingilizce şarkılar - ingilizcenizi geliştirmeniz için Salı 20 Ekim 2009 - 0:38 | |
| ben de böyle birşey arıyordum, çok güzel | |
|
Dilci İngilizce Öğretmeni
Mesaj Sayısı : 444 Başarı Puanı : 1159 Rep Gücü : 63 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Bryan Adams - Here I Am Cuma 13 Kas. 2009 - 22:42 | |
| Bryan Adams - Here I Am Şarkı sözleri için spoiler'a bakınız. - Spoiler:
Here I am – this is me There’s no where else on earth I’d rather be Here I am – it’s just me and you And tonight we make our dreams come true
It’s a new world – it’s a new start It’s alive with the beating of young hearts It’s a new day – it’s a new plan I’ve been waiting for you Here I am
Here we are – we’ve just begun And after all this time – our time has come Ya here we are – still goin’ strong Right here in the place where we belong
Chorus X1
Here I am – this is me There’s no where else on earth I’d rather be Here I am – it’s just me and you And tonight we make our dreams come true
Chorus X2
Here I am – next to you And suddenly the world is all brand new Here I am – where I’m gonna stay Now there’s nothin standin in our way Here I am – this is me
| |
|
yildirimcan1979 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 3 Başarı Puanı : 4 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: ingilizce şarkılar - ingilizcenizi geliştirmeniz için C.tesi 23 Ocak 2010 - 11:46 | |
| sağolun ya tek kelimeyle diyebilirimki ÜYE OLDUĞUM İÇİN HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM | |
|
esra Dilkolik Kurucusu
Mesaj Sayısı : 320 Başarı Puanı : 622 Rep Gücü : 13 Kayıt tarihi : 17/10/09 Ruh Hali : Bidiği Diller : Öğrenmek İstediği Diller :
| Konu: Geri: ingilizce şarkılar - ingilizcenizi geliştirmeniz için C.tesi 23 Ocak 2010 - 11:48 | |
| - yildirimcan1979 demiş ki:
- sağolun ya tek kelimeyle diyebilirimki ÜYE OLDUĞUM İÇİN HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM
, bizlerin de böyle şeyler duymaya ihtiyacı var. bir çok şey paylaşmaya çalışıyoruz ve sadece bakıp gidiyorlar, sizin gibi yorup yapan arkadaşları görmek çok güzel, Asıl biz teşekkür ederiz size. | |
|