Dilkolik - Yabancı Dil Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin Eğitim ve Yabancı Dil Portalı

PortalAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ÖSYM Başkanlığı'na Prof. Dr. Demir atandı

YazarMesaj
Dilkolik
Dilkolik Yöneticisi
Dilkolik Yöneticisi
Dilkolik

Mesaj Sayısı : 1097 Başarı Puanı : 3263 Rep Gücü : 16 Kayıt tarihi : 10/08/09 Yaş : 15 Nerden : Dilkolik Ruh Hali : 29 Bidiği Diller :
  • Türkçe
  • İngilizce
Öğrenmek İstediği Diller :
  • Japonca

ÖSYM Başkanlığı'na Prof. Dr. Demir atandı Empty
MesajKonu: ÖSYM Başkanlığı'na Prof. Dr. Demir atandı   ÖSYM Başkanlığı'na Prof. Dr. Demir atandı Puce-p11Ptsi 28 Mart 2011 - 21:11

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'na, halen başkanlık görevini vekaleten yürüten Prof. Dr. Ali Demir atandı.

Demir'in, atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni kanuna göre, ÖSYM başkanı 4 yıl görev yapacak.
İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi olan Prof. Dr. Demir, ÖSYM'deki görevi süresince üniversitede ücretsiz izinli sayılacak.
İTÜ Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olan ve İTÜ Tasarım Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Demir, doktorasını İngiltere'deki Loughborough Teknoloji Üniversitesi'nde tamamladı. İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü yapan Demir, İngilizce ve Almanca biliyor.

AA
http://www.dilkolik.org/

ÖSYM Başkanlığı'na Prof. Dr. Demir atandı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Onlar atandı, ya atanamayanlar
» 120 net yapan çift atandı!
» Koncuk: Özcan ve Demir istifa etsin
» Türk eğitim sistemi dibe demir attı
» ÖSYM'de 2. kez arama