Dilkolik Dilkolik Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 1097 Başarı Puanı : 3263 Rep Gücü : 16 Kayıt tarihi : 10/08/09 Yaş : 15 Nerden : Dilkolik Ruh Hali : Bidiği Diller : Öğrenmek İstediği Diller :
| Konu: "KPSS'de 9 soru hatalı" iddiası C.tesi 13 Kas. 2010 - 12:27 | |
| Türkiye Gençlik Birliği, KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı'nda 9 sorunun hatalı olduğunu iddia etti.
Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı İlker Yücel, konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.
Yücel, 2010 KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı'nda bazı soruların cevaplarının hatalı olduğuna yönelik kendilerine başvuru olduğunu söyledi.
Yücel bunun üzerine, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim görevlilerinden yardım istediklerini anlattı.
Yücel, "Profesör Dilek Gözütok'un başında bulunduğu öğretim üyeleri, soru ve cevapları inceleyerek birçok sorunun cevabında hata bulmuşlar" diye konuştu.
Şu ana kadar sınavdaki 1, 6, 7, 15, 16, 21, 24, 28 ve 33'üncü soruların cevaplarının hatalı olduğunu tespit etiklerini ileri süren Yücel, "YÖK Başkanı kopya iddialarında sorumluluğu ÖSYM'ye atmıştı. Peki şimdi sorumluluğu kimin üzerine atacak? YÖK Başkanı derhal istifa etmelidir" dedi. AA | |
|