nickyok Almanca Öğretmeni
Mesaj Sayısı : 324 Başarı Puanı : 839 Rep Gücü : 27 Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Merhabalar C.tesi 1 Ağus. 2009 - 2:31 | |
| Merhabalar ben ingilizce öğrenmek istiyorum nereden ve nasıl başlamam gerek. Yardımcı olur musunuz? | |
|
Dilci İngilizce Öğretmeni
Mesaj Sayısı : 444 Başarı Puanı : 1159 Rep Gücü : 63 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Merhabalar C.tesi 1 Ağus. 2009 - 2:38 | |
| - nickyok demiş ki:
- Merhabalar ben ingilizce öğrenmek istiyorum nereden ve nasıl başlamam gerek. Yardımcı olur musunuz?
elinde imkan varsa kursa gidebilirsin. Yok eğer elinde imkan yoksa da, iyi bir gramer kitabı ile başlayabilirsin. Önce cümle nasıl kuruluyor. zamanları vs, öğrenmen gerek. Yani grameri bilgini iyi yapman gerek önce, daha sonra basit kitaplar okuyarak yavaş yavaş gelitştirisin. Zaten aslında önemli olan bir başlangıç yapabilmek gerisi kendiliğinden geliyor. | |
|
Lordkratos Dilkolik Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 42 Başarı Puanı : 49 Rep Gücü : 3 Kayıt tarihi : 06/08/09 Yaş : 40 Nerden : malatya Ruh Hali : Bidiği Diller : Öğrenmek İstediği Diller :
| Konu: Geri: Merhabalar Perş. 6 Ağus. 2009 - 22:45 | |
| Grameri halledersek gerisi kolay mı acaba? | |
|
Ali Çakır Dilkolik Kurucusu
Mesaj Sayısı : 580 Başarı Puanı : 1212 Rep Gücü : 42 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 44 Nerden : Malatya Ruh Hali :
| Konu: Geri: Merhabalar Perş. 6 Ağus. 2009 - 23:07 | |
| - Lordkratos demiş ki:
- Grameri halledersek gerisi kolay mı acaba?
Bir çok kişi gramere karşı çıksa da iyi bir dil bilgisinin temel taşı gramerdir. Grameri iyi bilmek rahat cümle kurmanıza neden olur. Bu konuda araştırma yapıyoruz zaten yakın bir zamanda inşallah makale yazacağım sitede bu konu ile ilgili | |
|
nickyok Almanca Öğretmeni
Mesaj Sayısı : 324 Başarı Puanı : 839 Rep Gücü : 27 Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Merhabalar Perş. 6 Ağus. 2009 - 23:08 | |
| Hocam ben son sürat başladım dil eğitimine, takıldığım yerde sorarım sizlere | |
|