Dilkolik - Yabancı Dil Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin Eğitim ve Yabancı Dil Portalı

PortalAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Mütercim Tercüman(İngilizce)

2 posters
YazarMesaj
arminas22
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Sayısı : 2 Başarı Puanı : 6 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 30/08/10

ingilizce portal htm - Mütercim Tercüman(İngilizce) Empty
MesajKonu: Mütercim Tercüman(İngilizce)   ingilizce portal htm - Mütercim Tercüman(İngilizce) Puce-p11Ptsi 30 Ağus. 2010 - 3:22

Merhaba ben bir EA bölümü öğrencisiyim.Bu sene mezun oldum ama LYS sonucum istediğim gibi gelmedi.İngilizce seviyem Beginner'in son düzeylerinde.Seneye İngilizce kursuna giderek LYS-5 sınavını kazanma imkanım olurmu?Lütfen bana yardım edin.Teşekkürler.
esra
Dilkolik Kurucusu
Dilkolik Kurucusu
esra

Mesaj Sayısı : 320 Başarı Puanı : 622 Rep Gücü : 13 Kayıt tarihi : 17/10/09 Ruh Hali : 8 Bidiği Diller :
  • Türkçe
  • İngilizce
Öğrenmek İstediği Diller :
  • Fransızca
  • Rusça

ingilizce portal htm - Mütercim Tercüman(İngilizce) Empty
MesajKonu: Geri: Mütercim Tercüman(İngilizce)   ingilizce portal htm - Mütercim Tercüman(İngilizce) Puce-p11Ptsi 30 Ağus. 2010 - 3:34

arminas22 demiş ki:
Merhaba ben bir EA bölümü öğrencisiyim.Bu sene mezun oldum ama LYS sonucum istediğim gibi gelmedi.İngilizce seviyem Beginner'in son düzeylerinde.Seneye İngilizce kursuna giderek LYS-5 sınavını kazanma imkanım olurmu?Lütfen bana yardım edin.Teşekkürler.

Çok sıkı ve disiplinli bir çalışmayla mümkündür. Öncelikle ingilizcenizi üzerinde ciddi bir ağırlık vermeniz gerekir. Bu tamamen size kalmış bir şey. Azimli, sabırlı ve istekli olmanız gerekir. YGS'den de iyi bir puan almaya çalışın. Bunun için diğer derslere de ağırlık vermeniz gerekecek ama öncelikle ingilizce seviyenizi iyi bir düzeye getirmek için çok çaba harcamanız gerekir. Nitekim eskisi gibi bölüm dışından giren öğrenciler arasında çok büyük puan farkları oluşmuyor. Yani imkansız diye birşey yok ama işinizin zor olacağını söylemeliyim. Diploma notunuz da bunda etkili olacaktır.
http://www.dilkolik.org

Mütercim Tercüman(İngilizce)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dışişler Bakanlığı 25 mütercim alacak
» Acemi Tercüman :)
» Çevirmen - Tercüman Aranıyor.
» ingilizce dilbilgisi alıştırmaları - ingilizce ilgi zamirleri (relative pronouns) quiz
» ingilizce dilbilgisi alıştırmaları - ingilizce zarflar - adverbs quiz