Dilkolik - Yabancı Dil Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin Eğitim ve Yabancı Dil Portalı

PortalAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Almanca sını yazabilirmisiniz

2 posters
YazarMesaj
zvetsen
Dilkolik Kurucusu
Dilkolik Kurucusu
zvetsen

Mesaj Sayısı : 277 Başarı Puanı : 537 Rep Gücü : 25 Kayıt tarihi : 15/08/09

Almanca sını yazabilirmisiniz Empty
MesajKonu: Almanca sını yazabilirmisiniz   Almanca sını yazabilirmisiniz Puce-p11C.tesi 5 Haz. 2010 - 9:42

Merhaba

Ne ber ....? Ne yapıyorsun sana mesaj atmıstım teline ama cevap vermedin uzun zaman oldu merak ettim hersey yolunda mı canım,senı cok ozledım bu gece hıc uykum yok sıkıntıdan patlıcam nerdeyse senınle konusmayı cok ozledım tekrar türkiyeye gelip senınle gorusmek ısterım..kendıne cok ıyı bak tamam mı senı kocaman opuyorum hug...
ahmet
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Sayısı : 2 Başarı Puanı : 5 Rep Gücü : 3 Kayıt tarihi : 16/10/09

MesajKonu: Geri: Almanca sını yazabilirmisiniz   Almanca sını yazabilirmisiniz Puce-p11C.tesi 5 Haz. 2010 - 10:11

Hallo

Wie geht's? Was machst du? Ich hatte für dich eine Nachricht an deinem Telefon hintergelassen, aber du hast nicht geantwortet. Viel Zeit vergeht. Ich habe mir Sorgen um dich gemacht. Alles in Ordnung, liebe? Ich habe mich viel nach dir gesehnt. Ich habe keinen Schlaf in diesem Nacht. Ich langweile mich viel. Ich habe mich viel gesehnt, um mit dir zu sprechen. Ich will mich in Turkei wieder mit dir treffen. Pass auf dich viel auf. Ich kisse dich viel.
zvetsen
Dilkolik Kurucusu
Dilkolik Kurucusu
zvetsen

Mesaj Sayısı : 277 Başarı Puanı : 537 Rep Gücü : 25 Kayıt tarihi : 15/08/09

MesajKonu: Geri: Almanca sını yazabilirmisiniz   Almanca sını yazabilirmisiniz Puce-p11Ptsi 7 Haz. 2010 - 8:24

şimdi hatırladım seninle yağmur hakkında konuşmuktuk kapadokyada ikimizde bulutlaya bakıp yağmur yağmayacak diyecek kavga etmiştik ve yagmur yağmamıstı sımdı hatırlıyorum cok guzel bi gundu o gun benım ıcın ...
ahmet
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Sayısı : 2 Başarı Puanı : 5 Rep Gücü : 3 Kayıt tarihi : 16/10/09

MesajKonu: Geri: Almanca sını yazabilirmisiniz   Almanca sını yazabilirmisiniz Puce-p11Salı 8 Haz. 2010 - 0:42

Ich erinnere mich jetzt. Wir hatten über den Regen mit dir gesprochen. Wir hatten beide auch nach der Wolken in Kapadokya geschaut und diskutiert, in der Annahme, dass es nicht regnen wurde und es hatte nicht geregnet. Ich erinnere mich jetzt. Es war ein sehr schöne Tag für mich.

Almanca sını yazabilirmisiniz
1 sayfadaki 1 sayfası