Dilkolik - Yabancı Dil Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin Eğitim ve Yabancı Dil Portalı

PortalAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Merhaba Arkadaşlar

4 posters
YazarMesaj
Dilci
İngilizce Öğretmeni
Dilci

Mesaj Sayısı : 444 Başarı Puanı : 1159 Rep Gücü : 63 Kayıt tarihi : 29/07/09

Merhaba Arkadaşlar Empty
MesajKonu: Merhaba Arkadaşlar   Merhaba Arkadaşlar Puce-p11Cuma 31 Tem. 2009 - 22:54

Merhaba arkadaşlar, henüz forum çok yeni galiba kimse yoktur. Ama olsun bu da bana yeter. Bir dilci olarak soru sormayı severim, umarım cevap gelir, cevap gelsin gerisi önemli değil. Smile
Ali Çakır
Dilkolik Kurucusu
Dilkolik Kurucusu
Ali Çakır

Mesaj Sayısı : 580 Başarı Puanı : 1212 Rep Gücü : 42 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 44 Nerden : Malatya Ruh Hali : 39

Merhaba Arkadaşlar Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Arkadaşlar   Merhaba Arkadaşlar Puce-p11Cuma 31 Tem. 2009 - 22:56

Merhaba, hoş geldiniz, tabki her konuda yardımcı olmaya çalışırız. Elbette forum yeni ama zamana ihtiyacımız var.
http://www.dilkolik.org
marduk
Dilkolik Yöneticisi
Dilkolik Yöneticisi

Mesaj Sayısı : 14 Başarı Puanı : 34 Rep Gücü : 3 Kayıt tarihi : 09/08/09

Merhaba Arkadaşlar Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Arkadaşlar   Merhaba Arkadaşlar Puce-p11Salı 1 Eyl. 2009 - 23:32

Tabi herşey zamanla,herkesin katkısıyla çok iyi bir ortam ve doğal olarak iyi bir form olur....
Ali Çakır
Dilkolik Kurucusu
Dilkolik Kurucusu
Ali Çakır

Mesaj Sayısı : 580 Başarı Puanı : 1212 Rep Gücü : 42 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 44 Nerden : Malatya Ruh Hali : 39

Merhaba Arkadaşlar Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Arkadaşlar   Merhaba Arkadaşlar Puce-p11Salı 1 Eyl. 2009 - 23:39

kesinlikle katılıyorum, dostum Smile bu arada sen Fransa'ya git bir süre kal bak erasmus ve Fransa hakkında bir makale yazacan unutma Smile Birlikte güzel bir makale hazırlarız
http://www.dilkolik.org
zvetsen
Dilkolik Kurucusu
Dilkolik Kurucusu
zvetsen

Mesaj Sayısı : 277 Başarı Puanı : 537 Rep Gücü : 25 Kayıt tarihi : 15/08/09

Merhaba Arkadaşlar Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Arkadaşlar   Merhaba Arkadaşlar Puce-p11Çarş. 2 Eyl. 2009 - 6:36

Evet kısa zamanda güncel olacağız Dilci gibi bir kardeşimizi forumda görmek güzel
Dilci
İngilizce Öğretmeni
Dilci

Mesaj Sayısı : 444 Başarı Puanı : 1159 Rep Gücü : 63 Kayıt tarihi : 29/07/09

Merhaba Arkadaşlar Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Arkadaşlar   Merhaba Arkadaşlar Puce-p11Çarş. 2 Eyl. 2009 - 8:34

teşekkürler vasseile, sen de inan bu foruma renk katıyorsun, az kaldı arkadaşlar Wink

Merhaba Arkadaşlar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Merhaba (:
» merhaba
» merhaba
» tüm dilkolik üyelerine merhaba
» herkese france den merhaba ...