Dilkolik - Yabancı Dil Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin Eğitim ve Yabancı Dil Portalı

PortalAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hafiften soyuluyoruz sanki..

YazarMesaj
Lordkratos
Dilkolik Yöneticisi
Dilkolik Yöneticisi
Lordkratos

Mesaj Sayısı : 42 Başarı Puanı : 49 Rep Gücü : 3 Kayıt tarihi : 06/08/09 Yaş : 40 Nerden : malatya Ruh Hali : 1 Bidiği Diller :
  • Türkçe
  • İngilizce
Öğrenmek İstediği Diller :
  • Fransızca

Hafiften soyuluyoruz sanki.. Empty
MesajKonu: Hafiften soyuluyoruz sanki..   Hafiften soyuluyoruz sanki.. Puce-p11Perş. 15 Nis. 2010 - 9:10

Son günlerde hızla artan vergilere isim bulmaktan yorulmuş olacaklar ki; artık, devlet vergiyi alıyor; ama, isim bile koymak zahmetine katlanmıyor. Önceleri şu vergisi, bu vergisi yada canım istedi uzatma vergisi gibi naçiz vergilerle tanıdığımız AKP hükümetinin küçük Akpcikleri olan belediyeler de artık yollardaki lambaların harcadığı elektiriği millete dayamaya.. pardon! milletin faturalarına yansıtmaya başladı. Elektrik faturalarınızı ve ya doğalgaz faturalarınızı alıp hiç üşenmeyin harcadığınız kw ve diğer vergileri toplayın geriye ne olduğu belli olmayan ama sizden alınmış bir rakam ortaya çıkıyor. Tahmin edin bu ne vergisi. Cevap vermiyeceğim. Çünkü ben de bilmiyorum Very Happy
http://www.merlininkazani.com

Hafiften soyuluyoruz sanki..
1 sayfadaki 1 sayfası